Kläder till hundar

Kläder till hundar

Jo, sanningen är att kläder till hundar faktiskt är hur rimligt som helst och idag väldigt vanligt. Under tiden då Paris Hilton och Nicole Richie härjade i Tv-rutan användes flitigt kläder på hundar över hela världen, men det är naturligtvis inte små tutu-kjolar och prinsesskor som vi kommer att tala om, utan kläder som faktiskt är till användning och kommer till nytta för hunden och inte kläder som är till för att underhålla människan.

Vilka hundkläder finns det?

Det finns mängder med olika typer av hundkläder att välja mellan, men det absolut vanligaste är hundskor och hundkappor av olika slag. En hundkappa liknar ett hästtäcke till utseendet och har i stort sätt samma funktion. Eftersom det finns så många olika modeller på kapporna så kan du själv välja om du vill ha en som skyddar hunden från regnet eller en som håller hunden varm när minusgraderna står utanför dörren. Under sommaren behövs naturligtvis ingen hundkappa, om det inte är så att din hund skyr regn som pesten och vägrar gå utanför dörren utan en kappa på.

När det kommer till skor så är skorna framtagna för att skydda hundens känsliga trampdynor. Det finns specifika skor som kan användas om hunden har skadat sig eller fått ett sår som behöver skyddas från bakterier och smuts som finns på gator och torg. Utöver dessa finns det även skor som ser till så att hunden inte bränner trampdynorna mot het sand vid stranden eller varm asfalt i storstaden. Skorna är mycket bekväma för hundarna och har också en anordning som säkerställer att hunden inte kan bort skorna själv eller att spännen lossnar och skadar eller får hunden att snubbla.

Personliga hundkläder

Att rå om sin hund lite extra är absolut inte ovanligt och vad är då bättre än att skaffa hunden hundkläder med snygga tryck på. På internet kan du själv designa din egen hundkappa, precis på samma sätt som du kan beställa nyckelband med tryck till dig själv eller kollegorna på jobbet. Designerverktygen är vanligtvis mycket enkla att använda sig av och tillåter dig att trycka på allt från bilder till hundens eget namn i en uppsjö av olika kulörer. Välj glittrande rosa, svart som natten eller glansig guld för att få din hund att känna sig lite extra snygg när ni är ute och går.

Tryck brukar vanligtvis kosta extra och ju mer tryck du vill ha på hundkläderna, desto mer kommer du naturligtvis få betala. Priserna är väldigt varierande och kan hamna på allt från 200 kronor till 600 kronor. Priset avgörs av ett flertal faktorer, t.ex. hur stort täcke som du behöver och som tidigare nämnt, hur många olika typer av tryck som du vill använda dig av.

canary