Trygg hundförsäkring med Lassie

Trygg hundförsäkring med Lassie

Precis som med oss människor så kan hunden drabbas av sjukdomar och skada. Det finns en del sjukdomar och skador som hundar kan få och vissa raser är mer känsliga mot vissa sjukdomar än andra. Då är det viktigt att hunden har en trygg och bra försäkring genom Lassie med många förmåner och trygga avtal.

Trygg djurförsäkring

När man skaffar en hund har man själv som ägare ansvar för att hunden ska må bra och vara frisk. I en trygg hundförsäkring genom Lassie, innebär det en förmedlingstjänst där Lassie samarbetar och backas upp av stora investerare och entreprenörer. Lassie har också fullt stöd från ett av världens största försäkringsbolag. Det gör att man får säkra tjänster med bra hundförsäkringar till den fyrbenta familjemedlemmen. Det kan också vara en trygghet när man också ska ordna årliga vaccinationer till hunden. Med Lassie kan man välja en försäkring mini som är ett grundskydd som täcker kostnader med upp till 30 000 kronor, eller en mellan som täcker mediciner, kejsarsnitt, foder och operationer med en summa upp till 60 000 kronor. Det går också att välja en försäkring stor som täcker kostnader för så gott som allt med upp till 150 000 kronor. En trygg hundförsäkring med Lassie ger en säker tillvaro för hunden och alla försäkringar täcker gemensamt obegränsad tillgång till FirstVet och tandvård.

Sjukdomar och skador som hunden kan få

Precis som hos oss människor finns det sjukdomar och skador hos hundar som hunden kan drabbas av. En hund kan också drabbas av till exempel allergier för olika ämnen i mat eller mot pollen. Ibland är det inte alltid så lätt som ägare att upptäcka att hunden är sjuk, men om hunden verkar bete sig annorlunda, kliar, sig kräks eller är allmänt trött kan man märka det. Därför är det så viktigt att man som ägare är uppmärksam och att man lär sig hundens annars naturliga beteende när den är frisk. Att även ha en försäkring genom Lassie innebär att man aldrig behöver oroa sig för dyra räkningar hos veterinären om olycka eller sjukdom är framme. En hund kan även bryta ben eller stuka sig. Det är därför smart att man har en försäkring genom Lassie som täcker både röntgendiagnostik och åtgärder.

Försäkrar man sin hund genom Lassie får man en bekymmersfri tillvaro både för sig själv men också för hunden. En hundförsäkring som täcker det mesta inom veterinärvård, gör att man kan ha råd med allt hunden kan behöva vid sjukvård. Ska hunden opereras kan det till och med vara så att den måste vistas på djursjukhus några dagar. Då behöver man med en försäkring genom Lassie aldrig oroa sig över notan efteråt.

canary