Hundägare: samla lånen och få bättre ekonomi

Hundägare: samla lånen och få bättre ekonomi

Behöver du få en nystart på ekonomin? Slippa stress och för mycket räkningar. Få mer pengar till dig och din hund. Eller rent av köpa en hund. Här kommers tipsen på hur du lyckas.

Samla lånen för en nystart

Har du flera små lån? Jobbiga lån med hög ränta som äter upp din ekonomi. Då ska du samla lånen hos en bank som Nstart vars mål är att hjälpa dig, inte förvärra din situation med ännu ett lån. Fördelen med att samla dina lån är att du omgående kan betala av de mindre lånen. Kvar har du ett större lån, men med lägre ränta. Det tjänar du pengar på. Det är också ett bra sätt mentalt att börja din resa mot att bli skuldfri. Gå in på Nstart och samla dina lån och ta hjälp av dem för att få en bra privatekonomi på riktigt.

Bättre ekonomi

Det finns egentligen bara två saker som du behöver göra för att få en bra ekonomi: minska utgifterna och öka inkomsterna. Lättare sagt än gjort. Att samla lånen hos Nstart är en bra början. Sedan bör du försöka betala undan lånet så snabbt du kan. Ta inga fler lån, inte ens för att köpa en hund. Du bör också arbeta på att öka dina inkomster. Börja investera i aktier och leta andra sätt att få mer pengar på bankkontot, helst passiv inkomst. Du kan passa och promenera andras hundar. Starta ett hunddagis eller hyra ut ett rum. Målet måste vara att bli skuldfri och samtidigt få ett större sparkapital.

Köpa hund med liten plånbok

Du längtar efter en hund, samtidigt som du behöver ta hand om din ekonomi. En bästa kompis. Köp en blandrashund eller en äldre hund, så blir det billigare. Det finns också placeringshundar från hundhem som behöver nya ägare. Men ta inget lån för den nya hunden, utan arbeta ihop pengarna.

canary