Hunddagis, lyxspa och krogen

Hunddagis, lyxspa och krogen

 

Hunddagis

Livspusslet måste anpassas och bitarna måste på plats men tiden räcker inte till? Något alla läsare och hundägare kan känna igen sig i. För många hundägare blir en dagisplats åt hunden det enda kvarvarande alternativet. Utbudet av dagisplatser för hundar är idag stort. En del hunddagis är speciellt anpassade för utomhusaktivitet. Det finns även mobila “plocka upp din hund hemmadagis” och “ur och skur dagis” för hundar. Välj därför en dagisplats efter vad som är den bästa lösningen för både dig och din hund. Välj hunddagis med största omsorg.

Lyxspa – för det är hunden värd

Idag finns en mängd olika SPA-anläggningar för människans bästa vän och ständiga följeslagare. Att skämma bort sin hund och fira hundens 5- årsdag eller 10-årsdag är inget ovanligt idag. Hunden kan här få trampdynor, päls, tänder, klor och öron både rengjorda och behandlade. Gör som hjältehunden agda för hundens välmående och utseende. Det är även din hund värd!

Gå på krogen med hunden

I Europa har trenden att ta med sig hunden på krogen varit en stående inslag i restauranglokaler och på uteserveringar sedan länge. Idag erbjuder 23 restauranger i Stockholm även in de fyrbenta vännerna på krogen!

canary